Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Webshop:

1. Bestellingen en betalingen: Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de prijzen, productbeschrijvingen, en betalingsvoorwaarden vermeld op de website. Betalingen kunnen worden gedaan via de betaalmethoden die op de website worden vermeld.

2. Levering en verzending: De leveringstijd varieert per product en wordt vermeld op de website. De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces en zijn afhankelijk van het afleveradres.

3. Retourbeleid: Als klant heb je het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is. De kosten voor retourzending zijn voor de klant.

4. Garantie: Wij bieden een standaard garantieperiode van 3 maanden op alle producten, tenzij anders vermeld op de website. Neem bij garantieclaims contact op met onze klantenservice.

5. Intellectueel eigendom: Alle inhoud op de website is eigendom van de webshop. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webshop.

6. Privacy: De webshop respecteert jouw privacy en verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

7. Aansprakelijkheid: De webshop is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan ​​als gevolg van het gebruik van onze producten. In geen geval is de webshop aansprakelijk voor indirecte schade, waaronder gevolgschade, winstderving en verlies van gegevens.

8. Toepasselijk recht: Op alle overeenkomsten tussen de klant en de webshop is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter.

 

Door gebruik te maken van onze webshop, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Controleer deze pagina daarom regelmatig op updates.